Één dag volledig om jou laten draaien

Vrouwen cirkels

In een krachtig verband staan met gelijk gestemde vrouwen. Tijdens de events kom je in een energie terecht, die zo krachtig, mooi en puur is. Het geeft je inzichten, een andere kijk, een gevoel wat je nog niet eerder ervaren hebt. Laat de energie stromen en verbind met elkaar.

Het is een dag waarbij we verschillende thema’s behandelen. Dit samen met de kracht van andere ‘like-minded’ vrouwen. De kracht van een event zit hem in het feit dat we ons verbinden met het energieveld waardoor je je krachtiger dan ooit zal voelen. Je leert van de groepsdynamiek, kunt je verbinden met het verhaal van andere vrouwen, met jouw eigen verhaal andere inspireren en het mooiste van alles; je komt in verbinding met vrouwen die net zoals jij open staan voor groei.

De events zijn zowel in grote als in kleine groepen. Afhankelijk van jouw wensen kun je je aanmelden per mail of via een berichtje op Instagram. 

Met menselijke representanten

Familieopstellingen

Een familieopstelling is een krachtige methode waarmee je verborgen dynamieken en patronen binnen familiebanden en persoonlijke relaties aan het licht kunt brengen. Tijdens een familieopstelling worden representanten, die symbolisch familieleden of elementen van iemands leven vertegenwoordigen, in een ruimte opgesteld volgens de intuïtie van de vraag inbrenger. 

Waar kan een familieopstelling jou bij helpen?

Inzicht en Heling

Familieopstellingen bieden diepgaand inzicht in de oorsprong van persoonlijke uitdagingen en problemen. Het kan helpen bij het begrijpen van onopgeloste kwesties en het bevorderen van emotionele heling.

Relaties Verbeteren:

Het kan helpen bij het begrijpen van de dynamiek binnen relaties, waaronder familie, romantische relaties en vriendschappen. Het zorgt ervoor dat je je eigen patronen en dynamieken leert begrijpen binnen relaties.

Zelfontwikkeling:

Familieopstellingen kunnen persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderen door bewustwording van innerlijke patronen en overtuigingen.

Gezondheid:

Sommige gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit je systeem. Door inzichtelijk te krijgen waar er een verstrikking zit, kun je dit herstellen waardoor de oorzaak van gezondheidsklachten helder wordt, en kan worden opgelost.

Loslaten en Vergeven:

Het kan helpen bij het loslaten van oude wrok, het vergeven van familieleden en het creëren van emotionele ruimte voor groei.

Levensdoelen:

Het helpt je om levensdoelen en je bestemming beter te begrijpen door je bewust te worden van je diepste verlangens

Regelmatig plan ik familieopstellingen die je kunt bijwonen. Deze data worden van tevoren bekendgemaakt op mijn website en mijn socials. Als je geïnteresseerd bent, kun je je eenvoudig aanmelden voor een van deze geplande sessies door mij een mailtje te sturen.

Ik begrijp dat er momenten zijn waarop je specifieke vraagstukken wilt aanpakken of graag een familieopstelling wilt ervaren op een datum die voor jou het beste uitkomt. Als je zo’n verzoek hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Als er voldoende belangstelling is van jou en anderen, kan ik een op maat gemaakte sessie organiseren om aan jouw behoeften te voldoen.

Let op: op verzoek gebaseerde sessies zijn afhankelijk van beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen van representanten.

Wil jij geen één event missen?

Eenmalig event

LIGHT UP YOUR FIRE!

Zo nu en dan organiseer ik (of in samenwerking) een eenmalig event. Dit vurige event stond in het teken van je ‘innerlijke vuurtje’ aanwakkeren. Dat diepe verlangen wat je altijd van binnen al had naar buiten laten komen. Een echt power event met gelijkgestemde vrouwen. We hebben hier super mooie workshops gedaan die in het teken stonden van persoonlijke doelen, mannelijke- vrouwelijke energie, visualiseren van je droomleven en dit ook werkelijkheid maken en dus vooral echt naar je innerlijke wereld kijken. Maar ook een stukje kwetsbaar durven zijn want daar zit uiteindelijk jouw kracht!

Volg mij op Instagram en mis geen één event!