Mijn missie/passie

Ik begeleid vrouwen tijdens hun persoonlijke groei proces. Het is mijn passie om vrouwen naar een next level te brengen omdat ik weet hoe mooi het is om je leven te leven op de manier waarvoor je hier op aarde bent. Te doen wat jou gelukkig maakt. Te shinen op je eigen podium!

Vanuit ‘your inner fire’ jezelf krachtiger en groter voelen dan ooit.

Hoe weet je of je coaching nodig hebt?

Voorbeeld: Je belandt telkens in dezelfde conflicten.

Voorbeeld: Je hebt eerder coaching of therapie gevolgd maar je voelt dat je er toch nog niet helemaal bent. 

Voorbeeld: Je voelt je niet goed genoeg, niet mooi genoeg. 

Voorbeeld: Je trekt voortdurend dezelfde partners aan die niet goed voor je blijken te zijn. 

Voorbeeld: Je wordt getriggerd door bepaalde situaties (relaties, plekken of geuren) die wijzen op een eerdere gebeurtenis.

Voorbeeld: Je zegt altijd ja tegen anderen, zelfs als je dit niet wil.

Voorbeeld: Je wil beginnen met je eigen onderneming maar het lukt telkens niet. 

Mijn aanpak

Het meest waardevolle is dat jij leert hoe je zelf de regie en controle kunt nemen in je dagelijks leven en niet afhankelijk wordt van mij. Op deze manier coach ik je ook, we gaan diep in op jouw situatie, en ik leer je meteen hoe je de inzichten die we bespreken kunt toepassen in je dagelijkse leven. Zo hoef je niet meer te worstelen met de vraag ‘Hoe doe ik dit nu zelf? Want aan the end of the day, ben alleen jij degene die verandering kunt maken in je eigen leven.

Mijn benadering is holistisch van aard. Dit betekent dat we alle aspecten van je leven bekijken en begrijpen hoe ze met elkaar verweven zijn. Door deze onderlinge connecties te doorgronden en te achterhalen waar ze vandaan komen, bereiken we de kern van je probleem en kun je daadwerkelijk stappen zetten richting verandering. Geen oppervlakkige gesprekken en dan weer naar huis, maar diepgaande inzichten, verheldering, kracht en vervolgens naar vrijheid.

Mijn specialisaties zijn Innerlijk kind werk en Systemisch werk (familieopstellingen). Lees hieronder wat dit precies inhoudt. Daarnaast werk ik ook met andere technieken, afhankelijk van je hulpvraag.

Ik hecht er veel waarde aan dat jij je comfortabel voelt, aangezien je jezelf gaat openstellen. Daarom vind ik het creëren van een veilige en comfortabele omgeving essentieel. Ik geloof in de kracht van connectie en dat onze ontmoeting met een reden plaatsgevonden heeft. Dus, hoewel een beetje ongemak normaal is omdat je buiten je comfortzone stapt, vertrouw ik erop dat we op een energetisch niveau met elkaar in verbinding staan.

Online of hier op locatie?

Er zijn meerdere mogelijkheden omdat ik het belangrijk vind dat jij je comfortabel voelt. Daarom kun je kiezen voor coaching online of hier op locatie! Dit kiezen we samen, in overleg.

In onze jeugd ervaren we allerlei gebeurtenissen, soms intens en traumatisch, waarbij we onze normen, waarden en overtuigingen ontwikkelen. Dit vormt de basis van wie we zijn en hoe we reageren op situaties en mensen. Met innerlijk kind werk keren we eigenlijk terug naar de kern van waar al onze ‘problemen’ zijn ontstaan.

Het gedrag dat je nu vertoont, datgene wat je als een ‘probleem’ ervaart, is eigenlijk slechts een uiting van diepere gebeurtenissen uit je verleden. We richten onze aandacht op die gebeurtenissen en onderzoeken wat je als kind hebt ervaren – wat je hebt gezien, gevoeld en gehoord – en, nog belangrijker, wat je destijds diep van binnen nodig had.

Wat je op dat moment hebt gemist, gaan we nu voorzien, wat we ‘innerlijke heling’ noemen. Door dit proces te doorlopen, zul je merken dat de uitdagingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, geleidelijk verminderen. Hierbij verandert je gedrag in verschillende situaties. Dus hoe je normaal vanuit ‘je innerlijk kind’ reageert, reageer je nu vanuit je volwassen ik.

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen, waarin diverse dynamieken en patronen zich manifesteren. Vaak zijn we ons niet bewust van deze patronen en/of dynamieken, maar ze oefenen wel aanzienlijke invloed uit op ons dagelijks leven. Het kunnen blokkades zijn die je bijvoorbeeld van je ouders hebt overgenomen, van generaties voor jou of dynamieken in je werkteam.

De impact hiervan kan zich uiten in het dragen van bepaalde patronen die niet authentiek zijn voor jou. Dit kan variëren van angsten, geldproblemen, relatieproblemen tot het ervaren van emoties die niet volledig bij je passen, voortdurende onzekerheid, of zelfs lichamelijke klachten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden; verstoringen in de dynamiek kunnen betrekking hebben op alle aspecten van het leven.

Tijdens een 1:1 opstelling brengen we deze verborgen dynamieken naar de oppervlakte en maken we de realiteit zichtbaar. Door te ‘opruimen’ in de onderstroom ontstaat er ruimte voor heling. Hoe een opstelling precies verloopt, valt niet te voorspellen; het draait echt om de ervaring.

Een familieopstelling kun je zowel op een tafel doen, als met menselijke representanten. Voor een opstelling met menselijke representanten kun je onder het kopje ‘’Events’’ meer informatie vinden.

Het online 'Transformatie Traject'

Lijkt het je fijn om iets aan je persoonlijke ontwikkeling te doen maar doe je dit liever zelf?Dan heb ik een hele mooie mogelijkheid voor je:
Een online traject van 3 maanden waarin je aan de slag gaat met jezelf. Een volledig pakket waarin je verschillende persoonlijke thema’s gaat behandelen.

Fase 1Het lichaam bewonen
Fase 2Je gekwetste deel aankijken
Fase 3Transformeren
Extra modulesOmgaan met anderen & de brief

Door het gehele traject heen heb je toegang tot:
– Wekelijks een nieuwe video + opdracht
– Toegang tot meditaties
– 24/7 1:1 support (chat)
– 2 E-Books

Het programma bestaat uit 3 fases waarin jij je de eerste 4 weken vooral richt op de verbinding met het lichaam. Jouw lichaam is je fundering, de kern. Je hebt eerst verbinding nodig om te kijken naar je blokkades en vanuit daar te helen. De daarop volgende 4 weken ga je je gekwetst, innerlijk kind aankijken, hiermee verbinden en helen. De laatste 4 weken ga je aan de slag met transformeren. Dit doe je door nieuwe overtuigingen te creëren, het ontdekken van je talenten en leer je te manifesteren.

Pakketten & prijzen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er een heleboel mogelijkheden binnen mijn manier van coachen. Zowel online als offline, verschillende technieken en werkwijze maar het allerbelangrijkste is dat het bij jou past! Dit is namelijk per persoon verschillend. Om die reden plannen we eerst een gratis kennismaking en kijken we samen welk pakket het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Om je alvast een idee te geven heb ik een aantal (standaard) pakketten en prijzen voor je op een rij gezet.